Bejelentkezés vagy regisztrálás
Placc Győr - Főzőiskola logo
a Placc

P4IT Kft.
Győr, Szent István út 8.
info@placcgyor.hu

Google Térkép
  • Tanfolyamok
  • Ajándékutalvány
  • Rendezvények
  • Nyári tábor
  • Kapcsolat
  • Karrier

Cikkek

Kövesd figyelemmel blogunk írásait, ha szeretnél betekintést nyerni főzőiskolánk mindennapjaiba! Számíthatsz változatos beszámolókra, érdekességekre és persze szakmai információkra is. Ne maradj le semmiről!

Pintér Mónika: Ételallergiából hobbi

Főzés

3 gyermekes édesanya vagyok. A családom számomra a legfontosabb. Német szakos tanítóként, óvodapedagógusként és gyógypedagógusként szereztem diplomát. Nagyon szeretek tanítani, emberekkel foglalkozni.

Hogyan hangolódj az idei karácsonyra?

Általános

2020 nem bánt velünk kesztyűs kézzel és a karácsonyunk sem lesz olyan, ahogy azt korábban megszoktuk. De ne keseredjünk el emiatt! Próbáljuk meg kihozni a maximumot az idei ünnepi szezonból a rendelkezésünkre álló lehetőségeket megragadva. Ehhez nyújtunk most mi is egy kis segítséget.

Workshopok biztonságos környezetben

Általános

A koronavírus járvány új kihívások elé állít mindenkit, így minket is. A jelenlegi szabályozások ugyan engedik a tanfolyamok megtartását, viszont nagyon jól tudjuk, hogy köztetek is akadnak olyanok, akik jelen körülmények között nem szívesen mozdulnak ki.

Papp-Bartha Angi: a Placc megálmodója

Cukrászat

Papp-Bartha Angi vagyok, a Placc egyik alapítója. Tanárként végeztem Szegeden, azonban nem dolgoztam sokat a szakmámban, mivel elkanyarodtam a HR irányába. HR-esként dolgoztam 8 éven át, majd elkezdett érdekelni a cukrászat, így elvégeztem egy cukrász iskolát is.

Inokay Lívia: Hogy lett a kovászolás hivatás?

Kovászolás

Inokay Lívia, 3 gyermekes Anyuka vagyok, aki már sok mindent tanult és dolgozott életében, de legfontosabb értéknek és feladatnak a családunkat tartom, a legnagyobb büszkeségeim a gyermekeim. Megtaláltam a hivatásom és a sok vargabetű után pék-cukrász lettem.

Sümegh Réka: tésztakészítés, mint szenvedély

Tésztakészítés

Olaszországban töltött éveim során találkoztam a pastifio-k (friss tészta üzletek) és a sfoglina-k (tésztakészítő mesterhölgyek) tevékenységével, amely annyira magával ragadott, hogy ezután már tervezetten, szervezetten jártam a félszigetet, hogy a legfelkészültebb és legtapasztaltabb asszonyoktól lessem el a tésztakészítés tudományát.

  • 1
  • 2
  • » Következő

Menü

  • Tanfolyamok
  • Ajándékutalvány
  • Rendezvényszervezés
  • Blog
  • Céges csapatépítés
  • Receptek
  • Születésnap
  • Tábor
  • Kapcsolat
  • Karrier

Hírlevél

A levelezőlistára való feliratkozással mindig értesül a legfrissebb híreinkről.

Placc Győr - Főzőiskola

T (70) 618 36 33
Email: info@placcgyor.hu

P4IT Kft.
Győr, Szent István út 8.

Megtekintés Google Térképen

  • KÖVESS MINKET
a Placc

© 2025 Minden jog fenntartva! | Általános Szerződési Feltételek | Adatkezelési tájékoztató