időtartam 8 óra
létszám 10 fő
korhatár 8 év
Irsai Hortenzia
Irsai Hortenzia

Grafikus, dizájner és anya. Ahogy mesés akvarell képeit, mindennapjait is szárnyaló kreativitásával színezi ki. Kedvenc művészeti témái a virágok és a növényi motívumok, de szívesen kísérletezik az akvarellfestés világában egyéb tematikákkal és új módszerekkel.

További kurzusok

Hajdú Móni
Hajdú Móni

Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.

További kurzusok

Papp-Bartha Angelika
Papp-Bartha Angelika

Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.

További kurzusok

Krajnyák Bernadett
Krajnyák Bernadett

Improvizációval 2017 óta foglalkozik, 2020-ban pedig érzelmi intelligencia- és személyiségfejlesztőként végzett. Ez a két terület szorosan összekapcsolódik és mindegyik fontos szerepet játszik életében. Vállalkozása, az EQ-labor keretein belül fejlesztő csoportfoglalkozásokat tart.

További kurzusok

Kovács Vivien
Kovács Vivien

Az egészségtudatos életmód és a főzés iránti szenvedély már régóta az életem része. Közgazdászként végeztem alap és mesterszakon, majd az egyetem után a vendéglátásban találtam meg a hivatásomat. Az évek alatt tudásom bővítése érdekében több képzést is elvégeztem, úgy mint a Vegán Életmód Tanácsadó és a Vegán Gluténmentes Séf képzés. A 2024-es “Èv mentes Séfje versenyen” amatőr kategóriában 3. helyezést értem el. A fő téma a vegán gluténmentes alapanyagok és könnyen elkészíthető ételek bemutatása gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A főzések során megismerkedhetsz majd különféle vegán előételekkel, főételekkel és desszertekkel egyaránt.

További kurzusok

Sebestyén Eszter
Sebestyén Eszter

Természetvédelmi mérnök, környezeti nevelő és 2024 óta hivatásos szakács is. Aki ismeri, tudja, hogy gyerekkora óta rajong a gasztronómiáért és a vendéglátásért. Filozófiája: Főzni jó. A főzés lehet izgalmas és közösségi élmény, kikapcsolódás, szórakozás és énidő is. Ez mind csak nézőpont kérdése. A főzés nem rakétatudomány, ezt a fajta mítosz rombolást pedig előszeretettel meg is mutatja workshopjain. Színes életútja során számos területen és országban szerzett tapasztalatot (IT, civil szektor, vendéglátás, környezetvédelem, oktatás, kommunikáció – kontinensen innen és túl is: USA, Mexikó, Svájc, Spanyolország) és mindazt, amit ezekből tanult az életről és az ételről is workshopjaiban ötvözi. Ha olyan főzős programot keresel, ahol végig kísérnek a folyamatokon, de tanulhatsz új trükköket és tippeket is, de belevinnéd a saját eddigi tapasztalataidat is, itt a helyed. Így lesz a főzés műhely Esztivel egyszerre környezettudatos, inspiráló, és közösségi. Legyél akár hedonista gasztrokalandor, gyakorlott háziasszony, ételkritikus, akár az ízek szerelmese, vagy egyszerűen csak éhes – egy biztos: ha bizalmat szavazol neki, emlékezetes gasztro-élményben lesz részed! Nézz körül a workshopjai között, várunk szeretettel!

További kurzusok

55 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...