P4IT Kft. Győr, Szent István út 8. info@placcgyor.hu
Kövesd figyelemmel blogunk írásait, ha szeretnél betekintést nyerni életünkbe! Számíthatsz változatos beszámolókra, érdekességekre és persze szakmai információkra is. Ne maradj le semmiről!
A profiterol Itáliából terjedt el világszerte. Az apró, égetett tésztából készült fánkokat, különféle édes krémekkel, leggyakrabban cukrászkrémmel, illetve tejszínhabbal (esetenként ezekek variációval, akár többféle ízesítésben) töltenek meg.
Gyümölcszselé, vagy ahogy a franciák mondják: pâtes de fruits d'Auvergne. Mi most málnazselét készítettünk, de ízlésünknek megfelelően variálhatjuk az ízeket. Tökéletes, ha valamilyen egyszerű és finom desszertet szeretnénk készíteni, és ideális ajándéknak is.
Bizony, és újra megtörténik! Mi pedig reméljük, hogy most hosszabb ideig tart majd a dolog, de a lényeg, hogy újra nyitva vagyunk és várunk benneteket sok szeretettel, rengeteg kreativitással és szuper tanfolyamokkal.
Az omlós tésztájú kekszek rengetegféleképpen variálhatóak és a legegyszerűbb receptnek sem kell unalmasnak lennie, ha feldobjuk valami különlegességgel. Tökéletes példa erre ez az ehető virágokkal megbolondított keksz.
A rolád puha tésztája igazán különleges csavart kap a macha pornak köszönhetően. Az íz- és textúraélményt pedig a szó szerint hab könnyű, az epertől pedig igazán friss töltelék tökéletesíti. Nagyszerű választás desszertként közeledve az eperszerzonhoz.
Egy nem hétköznapi fánk recept azoknak, akik valami különlegesebbre vágynak. Az égetett tésztát a lágy krém koronázza meg, mely fantasztikus desszertté varázsolja az apácafánkot.