Hogyan hangolódj az idei karácsonyra?

2020 nem bánt velünk kesztyűs kézzel és a karácsonyunk sem lesz olyan, ahogy azt korábban megszoktuk. De ne keseredjünk el emiatt! Próbáljuk meg kihozni a maximumot az idei ünnepi szezonból a rendelkezésünkre álló lehetőségeket megragadva. Ehhez nyújtunk most mi is egy kis segítséget.

Menütervezés

Ha még nem tetted meg, ülj le és tervezd meg, milyen süteményeket és ételeket fogsz készíteni az ünnepek alatt. Nem lesznek vendégeid? Sebaj, válassz olyan finomságokat, melyek a veled együtt élők és persze a te kedvenceid. Az előre tervezéssel egyszerűbbé teheted a karácsony előtti bevásárlást és rengeteg stressztől kímélheted meg magad.

Ellenőrizz mindent előre

Elromlott égősor, eltört karácsonyfa díszek? Biztos voltál benne, hogy abban a dobozban voltak a dekorációk a szekrény tetején? Ne a szenteste napján derüljön ki, hogy valami még hiányzik! Ellenőrizz mindent legalább pár nappal karácsony előtt - de inkább most hétvégén-, így bőven lesz időd pótolni a hiányosságokat.

Ünnepi hangulat

Ez nehéz ügy lehet most, de nem lehetetlen. Vess be olyan trükköket a hangolódáshoz mint a karácsonyi filmek nézése vagy a karácsonyi dalok hallgatása. A legjobb, ha ezeket kiegészíted valamilyen kézműves tevékenységgel, pl. díszek készítésével vagy a lakás dekorálásával. Egy próbát mindenképp megér.

Extra tipp: tanfolyamok

Sajnos személyesen nem tudunk veletek lenni ebben az időszakban, viszont online tanfolyamainkon örömmel segítünk nektek hangolódni az ünnepekre. Ehhez válogathattok nagyszerű tanfolyamaink közül a hétvégére:

Foglalj most és készüljünk együtt!