Leírás
Szeretettel vár Titeket Wurmbrandt András borászunk a következő borkóstoló tanfolyamunkra! A kurzuson három fehér- és három vörösbor történetét járjuk körbe; vajon melyik őshonos a Kárpát-medencében és melyik a filoxéra utáni telepítések nagy nyertese?
A kurzuson szó lesz a bor nyolcezer éves történetéről, illetve a bio és technológiai borok különbségeiről. Elsajátíthatjátok a borkóstolás technikáját, miközben megismerkedtek a borok fajtáival, felszolgálásukkal és a legfontosabb kifejezésekkel. Borkóstoló programunk tökéletes választás bármilyen alkalomra!
A programra a következő borokat hozzuk:
Fedezd fel velünk a magyar borok izgalmas világát, és kóstold meg a borokon keresztül megelevenedő történelmet!
Részletek
Ár / fő | 14 000 Ft |
Ár tartalmazza | Szakképzett óraadó által vezetett programot • Borokat • Korlátlan rágcsálni és innivalót |
Időtartam | 3 óra |
Létszám | 14 fő |
Korhatár | 18 év |
Jelentkezés módja | Jelentkezéshez a jobb oldali oszlopban válaszd ki a dátumot, add meg a darabszámot, majd kattints a „KOSÁRBA” gombra! Sikeres fizetés után a további tudnivalókat e-mailben küldjük! |
Allergia, ételintolerancia | Kérjük, hogy ételintoleranciáját, ételallergiáját vagy speciális étrendi igényét a jelentkezéskor előre jelezze, hogy ennek megfelelően tudjuk alakítani az alapanyagokat és recepteket. Fontos, hogy bár igyekszünk elkerülni a keresztszennyeződést, a konyhában teljesen allergénmentes környezetet nem tudunk garantálni! |
Óraadó
Wurmbrandt András Újságíróként kezdett el foglalkozni a borok világával, majd elvégezte a Soós István Borászati Technikum felnőttképzését. Éveken át írt és szerkesztett borkészítéssel, fogyasztási trendekkel, illetve pincészetekkel kapcsolatos cikkeket, rovatokat, de készített borleírásokat is borászatok megbízásából. Nemrég tért haza Burgenlandból, ahol egy nagy borászatban dolgozott, idén nyáron pedig második helyezést ért el a WebWineWriting borszakíró-versenyen.