A Vörös bársony torta (Red Velvet) Amerika legnépszerűbb süteménye, hiszen egy igazán romantikus desszert.
Tésztája piros, puha, selymes állagú, krémje hófehér vaníliás-tejszínhabos- sajtkrém.

A bíborvörös tészta egy véletlen kémiai folyamatnak volt köszönhető: amikor hajdanán készítették a kakaópor a tejsavóval érintkezve kémiai reakcióba lépett, így a tészta gyönyörű vörös lett. Napjainkban már más, modernebb, kíméletesebb a kakaó feldolgozási folyamata, így ma már nem működik a vörös tészta természetes előállítása a tejsavó-kakaó kombinálásával, így mindenképpen ételfesték kell hozzá.

Az eredmény így is lélegzetelállítóan gyönyörű, és mennyei!

Az ár tartalmazza:
- elkészített mini vörös bársony torta
- receptúra

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy a sütemények hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 12 év
Hajdú Móni
Hajdú Móni

Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.

További kurzusok

10 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...