Az olasz konyhaművészet nem véletlenül vált a világ egyik legkedveltebb gasztronómiai irányzatává: a könnyed mediterrán fogások, laktató pasták minden hétköznapi vagy ünnepi összejövetelen repetázásra csábítanak. Csatlakozz hozzánk és vegyünk részt együtt egy felejthetetlen gasztrokalandon, ahol nemcsak az ízlelőbimbóink perdülnek táncra, hanem az igazi olasz házi tészták készítésével, színezésével és az olasz konyha sajátosságaival is megismerkedhetsz!

Ha szeretnél részt venni egy kreatív és mozgalmas programon, gyere el a Placcra, ahol megmutatjuk neked, hogyan készítheted el az olaszok ikonikus tésztáit, a farfallét és a raviolit, amelyeket őrületes, fekete szépiatintával varázsolunk egyedivé! Tésztáinkhoz egyszerű, de nagyszerű olasz szószokat, töltelékeket is összedobunk, a díszítésnek pedig csak a te fantáziád szabja meg a határait.

Menü:

-ravioli 

-farfalle

Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • kávé, tea, rágcsa, szörp
  • az általad készített friss tésztákat (amelyet hazavihetsz) és a vacsorát\ebédet

A kurzusainkon a résztvevők párokban dolgoznak.

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy az ételek, tészták hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!


időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 14 év
Dátum 2025. 07. 12. 09:30
Tóth Viktória
Tóth Viktória

Viki 2022 óta foglalkozik gasztronómiai újságírással, hobbiszinten pedig 10 éve kísérletezik a konyhában, hogy megtalálja a legizgalmasabb, legtökéletesebb receptúrákat. Túlzás nélkül állíthatja, hogy karrierútja során legalább ezer különféle ételt főzött meg és kóstolt végig a világ minden tájáról a hagyományos magyar, olasz és francia fogásoktól kezdve egészen az ázsiai ételkülönlegességekig. Hiszi, hogy bárki, bármilyen ételt képes lehet elkészíteni, ha megvan hozzá a kellő lelkesedése és a gasztronómia iránti elkötelezett rajongása, illetve, hogy az egyszerű, hétköznapi alapanyagokból, olcsón is lehet olyan finomságokat készíteni, amelyek bármelyik étterem étlapján megállnák a helyüket. Ha szeretsz új receptekkel és izgalmas konyhatechnológiai eljárásokkal kísérletezni, ha érdekel a kultúra, amelynek elkészítjük és megkóstoljuk az ételeit, és ha neked a főzés nem csak otthoni kikapcsolódás, hanem közösségi élmény, sőt mi több, igazi kalandtúra, itt a helyed!

További kurzusok

19 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...