Ha imádsz desszertekkel kísérletezni, igazi tereped a konyha és szívesen próbálsz ki újabbnál újabb receptekkel, ez a workshop garantáltan megmozgatja a benned rejlő hobbicukrászt.

Izgalmas kihívás elé állítunk aPlacc konyhájában. A feladatod nagyon egyszerű: Rákóczi túróst kell készítened. Ehhez mi biztosítunk minden szükséges alapanyagot, melyek listáját előre tudni fogod. Persze ha van a tarsolyodban egy titkos összetevő, amit még a nagyi receptjéből lestél el, nyugodtan magaddal hozhatod.

Egy klasszikus sütemény. De hogy mit kezdesz az hozzávalókkal, azt teljesen rádbízzuk. Legyen az a klasszikus sütemény, egy pohár- vagy tányérdesszert, a lényeg, hogy Rákóczi túrós legyen és elkészülj vele 3-4 óra alatt. Amikor mindenki befejezte a saját desszertjét, egymás alkotásait értékeljük.

Teszteld a kreativitásod, tedd próbára a cukrász énedet és mutasd meg nálunk, mire vagy képes!

A legfinomabb és legkreatívabb rákóczi túrós készítője a program végén egy 10 000 ft-os Placc utalvánnyal gazdagodik.

Az ár tartalmazza:

  • az általad készített ételek
  • kávé, tea, rágcsálnival

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A programot csak 3 fő felett tartjuk meg!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 12 év
Dátum 2024. 04. 27. 09:30
Hajdú Móni
Hajdú Móni

Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.

További kurzusok

10 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...