Folytatódik a Placc Gasztrokaland! USA után iràny Dél-Amerika, második állomás Mexikó! Azonbelül is a jól ismert mexikói kedvenceink a tányéron! Te szeretsz utazni? Mi nagyon! Eszti 2017-ben járt Mexikóban és nagyon a szívèbezárta a helyet, ezért szívesen elkalauzol titeket is az ízlelőbimbóitok ès képzeletetek segítségével! Csatlakozz hozzánk egy különleges globális ízutazásra és fedezd fel a világ ízeit Sebestyén Esztivel!

 Április végén Születésnapja alkalmából régi kedvencét, a mexikói konyha ízekben gazdag világát hozza el nektek!  Április 24-én egy 3 órás főzőkurzuson elkészítünk közösen előételnek taquitost egy kis pico de gallo és salsa kíséretében, készítünk egy krémes  de laktató kukoricachowdert, főételnek választható burritó vagy quesadilla és megédesítjük az élményt mindenki kedvencével a csokiszószos churrossal. 

Ha szereted az amerikai kontinens ízeit és mindezt leöblítenéd az agavéból készült nemzeti italukkal, biztosítsd a helyed még ma, és főzzünk együtt egy jó mexikóit!

 Addigis viva la vida mi amigos!


Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • az általad készített ételeket
  • kávé, tea, rágcsálnivaló

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérjük, hogy az ételek hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 12 év
Dátum 2025. 04. 24. 17:30
Sebestyén Eszter
Sebestyén Eszter

Természetvédelmi mérnök, környezeti nevelő és 2024 óta hivatásos szakács is. Aki ismeri, tudja, hogy gyerekkora óta rajong a gasztronómiáért és a vendéglátásért. Filozófiája: Főzni jó. A főzés lehet izgalmas és közösségi élmény, kikapcsolódás, szórakozás és énidő is. Ez mind csak nézőpont kérdése. A főzés nem rakétatudomány, ezt a fajta mítosz rombolást pedig előszeretettel meg is mutatja workshopjain. Színes életútja során számos területen és országban szerzett tapasztalatot (IT, civil szektor, vendéglátás, környezetvédelem, oktatás, kommunikáció – kontinensen innen és túl is: USA, Mexikó, Svájc, Spanyolország) és mindazt, amit ezekből tanult az életről és az ételről is workshopjaiban ötvözi. Ha olyan főzős programot keresel, ahol végig kísérnek a folyamatokon, de tanulhatsz új trükköket és tippeket is, de belevinnéd a saját eddigi tapasztalataidat is, itt a helyed. Így lesz a főzés műhely Esztivel egyszerre környezettudatos, inspiráló, és közösségi. Legyél akár hedonista gasztrokalandor, gyakorlott háziasszony, ételkritikus, akár az ízek szerelmese, vagy egyszerűen csak éhes – egy biztos: ha bizalmat szavazol neki, emlékezetes gasztro-élményben lesz részed! Nézz körül a workshopjai között, várunk szeretettel!

További kurzusok

15 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...