A francia desszertek sora nem állhat meg a Placc workshopok között. Most a roulé nevű finomságot hozzuk el nektek konyhánkba. Ez lényegében egy piskóta rolád, mely természetesen a francia gyökerek miatt kap egy (sőt több) csavart, melytől igazán mennyeivé válik.

Az alap egy piskóta tészta, de ha szeretnénk, ettől eltérhetünk. Az alapanyagok arányainak módosítása mellett a tészta ízesítésén változtathatunk. Klasszikus változata a vaníliás, a kakaós vagy a csokoládés piskóta, de készíthetjük maglisztekkel dúsított búzalisztből is. A módosítható tészta, a variálható töltelék, a változtatható forma és a különböző bevonási lehetőségek ezernyi arcot adhatnak süteményünknek.

A folyamat egyik sarkalatos pontja a piskóta feltekerése, amely némi gyakorlással tökéletesíthető. Ezt követően tésztánkat ínycsiklandó krémmel töltjük meg. A krém állaga és íze koronázza meg desszertünket, mellyel garantáltan lenyűgözhetjük családunkat és barátainkat (és persze saját magunkat is ;)).

Az órán málna lime roládot fogunk készíteni

Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • kávé, tea, rágcsa
  • az általad készített sütemény

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy a sütemények hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

A kép csak illusztráció!

időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 14 év
Dátum 2024. 04. 17. 17:00
Hajdú Móni
Hajdú Móni

Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.

További kurzusok

13 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...