Páros főzőkaland-pszichológiával egybekötve

Képzelj el egy pszichológiával fűszerezett programot, amikor a gasztronómiai élményen és a főzni tanuláson túl egymásról is tanultok. A Páros Főzőkaland kifejezetten pároknak szól, legyenek bármely szakaszában a kapcsolatuknak. Bármilyen hihetetlen, de a közös főzés élményén keresztül jobban megismerhetitek egymást, a dinamikátokat, a szerepeteket a kapcsolatban. 

Fejes Zsófia pszichológus hozza a játékos, ugyanakkor az egymásra való rácsodálkozás lehetőségét is magukban rejtő gyakorlatokat, melyeket az egyes fogások elkészítése közé illesztettünk be. Tehát a főzés szüneteiben vezetett feladatokon keresztül erősíthetitek a kapcsolatotokat és reflektálhattok a megéléseitekre.

Nem kell megijedni, laza, könnyed alkalomnak ígérkezik. Hogy ki mit főz ki belőle, az rajtatok múlik.

Menü:

  • túrós lazackoszorú
  • pesztóval, aszalt paradicsommal töltött csirkemell
  • gyümölcsös rolád

Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • elkészített étel
  • vezetett beszélgetés

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.

A feltüntetett összeg 1 főre vonatkozik.

A kurzust csak 6 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy az ételek hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 18 év
Dátum 2024. 08. 05. 17:00
Papp-Bartha Angelika
Papp-Bartha Angelika

Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.

További kurzusok

Tevesz-Fejes Zsófia
Tevesz-Fejes Zsófia

Az üzleti szférában dolgozott, amikor megkezdte pszichológusi tanulmányait. Az alap-, majd a mesterdiploma megszerzését követően kognitív viselkedés terápiás és önismereti pszichodráma képzést végzett. Munkája során a pozitív pszichológia és a kognitív irányzat játszanak nagy szerepet, melyek szemléletei a főzőesteken is megjelennek.

További kurzusok

15 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...