Rengeteg francia desszertet készítettünk már aPlacc konyhájában. Imádjuk őket mi is és ahogy láttuk az évek során, ti is. De miért ne lépnénk át a határvonalat, és kalandoznánk kicsit Olaszországban újabb süteményeket felfedezve. Habár az olasz konyháról főleg olyan ételekre asszociálunk, mint a pizza, a bolognai spagetti vagy a lasagne, higyjétek el, a desszertek területén legalább olyan kreatív és kiemelkedő, mint a szomszédos Franciaországban.

Az olasz ételek általában nem bonyolultak és nem feltétlenül igényelnek nagy konyhai gyakorlatot. Jellemző, hogy a különböző ételekhez a helyben fellelhető alapanyagokat használják, melyeket elsősorban a helyi piacokon az ottani termelőktől szerzik be. Ami persze nem jelenti azt, hogy kis hazánkban ne tudnánk mennyeien elkészíteni az olasz desszertkülönlegességeket.

Csatlakozzatok hozzánk kurzusunkon és ismerkedjetek meg az olasz desszertek változatos és ínycsiklandó darabjaival. Többről már biztosan hallottatok, most pedig itt a tökéletes alkalom arra, hogy el is készítsétek őket. Dobd fel egy kis változatossággal a sütemény repertoárod!

Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • az általad készített desszert
  • kávé, tea, rágcsálnivaló

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérjük, hogy a sütemények hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 12 év
Dátum 2024. 04. 23. 17:00
Hajdú Móni
Hajdú Móni

Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.

További kurzusok

12 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...