A nyári szünet a gyerekek számára az év legjobban várt időszaka, amikor végre kipihenhetik az iskolai év fáradalmait és önfeledten élvezhetik a szabadságot. Ilyenkor a szülők gyakran keresnek olyan programokat, amelyek egyszerre szórakoztatóak és fejlesztőek, hogy gyermekek hasznosan tölthessék az idejüket. A nyár remek alkalom arra, hogy a gyerekek új ismeretekkel gazdagodjanak és különféle tevékenységekben próbálják ki magukat, miközben akár barátokat is szerezhetnek.

Különleges egynapos foglalkozásokkal készülünk, ahol az alkotás és az élmények kerülnek a középpontba. A gyerekek kézműves és sütős-főzős kurzusokon sajátíthatnak el különböző készségeket és élhetik ki kreativitásukat. Tapasztalt és lelkes óraadóink gondoskodnak arról, hogy minden gyerkőc jól érezze magát és sikerélményben legyen része.

Ízelítő a napokból:

  • szivárvány sütemények
  • akvarellfestés
  • szobadekorációk
  • pizzasütés
  • pohárdesszert

Ne hagyjátok ki a szuper lehetőséget, hogy a gyerekek hasznosan és élvezetesen töltsék a nyári szünetet! Jelentkezzetek még ma az egésznapos programokra!

Kezdés: 9 órakor (érkezés 8:30tól)
A program vége: 16 óra (érkezés 16:30ig)

Az ár tartalma:

  • a gyerekek által készített apróságok
  • szörp, rágcsa
  • ebéd és tízórai

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 4 főtől tartjuk meg!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

(Ételérzékenységgel kapcsolatban érdeklődjetek telefonon.)

Várunk szeretettel!

időtartam 8 óra
létszám 10 fő
korhatár 7 év
Dátum 2024. 07. 30. 08:30
Irsai Hortenzia
Irsai Hortenzia

Grafikus, dizájner és anya. Ahogy mesés akvarell képeit, mindennapjait is szárnyaló kreativitásával színezi ki. Kedvenc művészeti témái a virágok és a növényi motívumok, de szívesen kísérletezik az akvarellfestés világában egyéb tematikákkal és új módszerekkel.

További kurzusok

Hajdú Móni
Hajdú Móni

Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.

További kurzusok

Papp-Bartha Angelika
Papp-Bartha Angelika

Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.

További kurzusok

16 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...