Rengeteget foglalkoztunk már a francia cukrászat különleges desszertjeivel. Mellette kalandoztunk a világ minden táján. Megismertük az indiai, a keleti és az olasz édességeket, süteményeket. Most pedig visszakanyarodunk egy kicsit közelebb, kis hazánk konyháiba.

Magyar klasszikus sütik kurzusunkon megnézzük néhány jól ismert sütemény elkészítésének hagyományos módját és trükkjeit. Ahogy az a nagykönyvben és a nagymama receptgyűjteményében megtalálható.

Amiket készítünk:

  • néró
  • isler
  • linzi kifli

A süteményeket tökéletesen egészíti ki a mennyei lekvár és a csokoládé. Az omlós desszertek kávé vagy tea mellé fogyasztva a legideálisabbak. A klasszikus ízek és textúrák előcsalogatják belőlünk a nosztalgikus érzéseket, hiszen ki ne találkozott volna ezekkel a süteményekkel.

Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • az általad készített desszertek
  • kávé, tea, rágcsálnivaló

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérjük, hogy a sütemények hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 10 év
Dátum 2024. 02. 28. 17:00
Hajdú Móni
Hajdú Móni

Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.

További kurzusok

11 000 Ft
Készlet ellenőrzése...