yuzu choux és paris brest
Újabb tanfolyammal készülünk a francia sütemények szerelmeseinek.
Ezúttal két igazán különleges desszertet készíthettek el a Placc konyhájában.
A Choux igen jellegzetes sütemény: kívül gyengéden roppan, belül puha és omlós, ínycsiklandozó krémekkel töltve. Igazán különleges a tésztája, elkészítése nem egyszerű, de ne aggódj! Workshopunkon minden fortélyát elsajátíthatod!
A Paris brest egy égetett tésztás fánkocska, aminek belsejébe isteni mogyorókrém kerül. A kerek süteményt először egy kerékpárversenyre készítették el 50 évvel ezelőtt, és a biciklit hívatott szimbolizálni. Azóta az egyik leghíresebb francia édesség.
Az ár tartalmazza:
- receptúra
- elkészített sütemények
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy a sütemények hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
Várunk szeretettel!
időtartam | 4 |
létszám | 8 |
a kurzust vezeti | Hajdú Móni |
korhatár | 12 |
Dátum | 2021. 03. 10. 16:00 |