indiai kenyérkülönlegesség
Potato Paratha, másnéven krumplis lepény egy klasszikus észak-indiai töltött kenyér, amely búzalisztből/fehér lisztből és fűszeres burgonyapüréből készül. Az alap Paratha népszerű recept Indiában, amely nemcsak egyszerűen és gyorsan elkészíthető mindössze néhány összetevőből, hanem sokféleképpen variálható is. Általában reggelire, ebédre, vacsorára és villásreggelire szolgálják fel raitaval, chutney-val vagy valamilyen salátával. Az alaprecepten kívül számos másfajta paratha létezik, általában különböző típusú zöldségekkel, lencsével, sajttal és fűszerekkel színesíthetjük még.
Ezen az órán az alaprecepten kívül többféle parathát is elkészítünk, kiegészítve néhány indiai étellel még.
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy az ételek hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
Várunk szeretettel!
időtartam | 3 óra |
létszám | 8 fő |
korhatár | 12 év |
Dátum | 2025. 03. 31. 17:00 |
Már jó ideje Győrben él, de India ízei máig mindennapjainak szerves részét képezik. Kurzusain igazi odaadással ismertet meg bennünket az indiai konyha csodálatos ízeivel és jellegzetes fogásaival. Folyamatosan frissülő vegán és vegetáriánus menüsorokkal várja a tanfolyamaira látogatókat.