A Húsvétra készülve nem maradhat el a hosszú böjt idő utáni fenséges lakoma elkészítése. A hagyomány szerint Nagyszombaton sonkát, majd Vasárnap bárányt kell fogyasztani. Ám a húsételek utáni desszert elmaradhatatlan!
Segítünk az idei sütemények összeállításában, hogy lenyűgözd a családodat és a barátaidat. Ezek a különleges édességek mindenkit rabul ejtenek.
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!
Várunk szeretettel!
(a feltüntetett kép csak illusztráció)
időtartam | 4 óra |
létszám | 8 fő |
korhatár | 12 év |
Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.