A görög gasztronómia több ezer éves múltra tekint vissza. A mediterrán fogásokat rendkívül telt és gazdag ízvilág jellemzi. A friss alapanyagból egyszerű, mégis rendkívül változatos ételek készülnek. A görög kultúrában mindig fontos szerepet töltött be az étkezés, hiszen fontos eleme a családok és a barátok összetartozásának. Természetesen a fantasztikus ételek felhozatala számtalan desszertet is magában foglal.
A görög desszertek a gasztronómia izgalmas részét képezik. A kelet és a nyugat találkozásának jegyeit, valamint a mediterrán térség ízeinek jellegzetességeit tükrözik. Az édességekben a méz, a diófélék, a fahéj és a citrusok dominálnak. Fontos tudni, hogy a görög desszertek jóval édesebbek, mint amit mi megszokhattunk. Ám ez ne tántorítson el senkit a kóstolástól, hiszen minden falat csodálatos ízélményt nyújt!
Ismerd meg a legnépszerűbb görög süteményeket és azok elkészítésének fortélyait! Legyen szó ravanniról, melomakaronáról, halváról, dipleszről, karidopitáról, csalódni biztosan nem fogsz. Várunk Téged és barátaidat, családodat egy édes utazásra a mediterrán Görögországba.
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérjük, hogy a sütemények hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
Várunk szeretettel!
időtartam | 3 óra |
létszám | 0 fő |
korhatár | 10 év |
Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.