A csodás francia desszertek sora szinte végeláthatatlan és most egy újabbat hoztunk el nektek, mely nem más, mint a cream tart. Ha te is azok közé tartozol, akik teljesen beleszerettek a francia cukrászat finomságaiba, feltétlenül vegyél részt ezen a tanfolyamon! Ha pedig új vagy a terepen, akkor ez a torta ideális kezdete lehet egy soha véget nem érő szerelemnek.

A cream tart egy fantasztikus, sokoldalú és mesésen gyönyörű torta. Szokták krém keksztortának vagy krémtortának is nevezni. Egyedülálló jellegét az adja, hogy a tradicionális tortaforma kap egy igazán különleges csavart. A kekszlapok közé kerülő fenséges krém mennyei kontrasztot teremt az omlós tésztával kombinálva. A cream tart az ízek és az állagok harmonikus kavalkádja.

Készíthetünk különböző formájú tortákat és variálhatjuk a rétegek számát. Mondanunk sem kell, hogy a díszítés mennyi lehetőséget rejt magában, így a cream tart torta tényleg bármilyen alkalomra remek választás.

Kurzusunkon megtanulhatsz mindent, amely a cream tart torták sikeréhez szükséges. Segítségünkkel összeállíthatod a tökéletes keksz lapokat, valamint a hozzájuk passzoló krémet, majd megismerheted a torta összeállításának és díszítésének finom, apró fogásait.

Az ár tartalmazza:
- receptúra
- elkészített torta

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 

A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!

Kérlek, hogy a torta hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!a kurzust vezeti Hajdú Móni
időtartam 3
létszám 4
korhatár 12
Dátum 2022. 08. 25. 17:00
10 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...