Ha egy igazi meglepetéssel szeretnél készülni a vendégeidnek, vagy egy barátodat szeretnéd egyedi ajándékkal megörvendeztetni a születésnapján, akkor mi adunk ötletet és lehetőséged Neked!

Készíts egyedi, kézműves bonbonokat!

Bár a bonbon készítése nem egyszerű, hiszen sok kísérlet és fáradságos próbálkozás az ára a tökéletes bonbonnak, de a jó hír, hogy ezt az utat Neked nem kell megjárnod! A kurzusonkon minden olyan tudást és trükköt megkapsz, amire szükséged van, hogy akár elsőre is fényes és roppanós, igazán ínycsiklandozó bonbonokat készíthess.

A kurzuson nem csak meghallgathatod egy igazi profitól a kulisszák mögött rejlő titkokat, de el is készítheted a bonbonokat az ő segítségével, így be tudod gyakorolni a tökéletes kivitelezést.

A kurzuson először átveszitek a bonbonformák kiöntését, majd elkészítitek a töltelékeket, és betöltitek a kis finomságokat. Végül hogy ne csak finom, de kívülről is csalogató legyen, díszítitek is a bonbonokat.

Az ár tartalmazza:

  • elkészített bonbonokat
  • receptúra

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
A bonbonkészítéshez szükséges hőmérséklet elérése érdekében a tanfolyamon a konyhában légkondicionáló működik.
Kérlek, hogy a bonbonok hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

(a feltüntetett kép csak illusztráció)

időtartam 4 óra
létszám 4 fő
korhatár 10 év
Szi Brigitta
Szi Brigitta

Az egyetem informatika tanszékének adjunktusa, aki sok-sok éve hobbiként foglalkozik bonbonokkal. A bonbon készítése nem egyszerű, rengeteg kísérletezést és fáradtságot igényel. Brigi az évek alatt tökéletesre fejlesztette az általa készített bonbonok formába öntését, töltelékét és díszítését.

További kurzusok

12 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...