aPlacc első gyermektábora

Rengeteg élmény, kreatív ötlet és végtelen szórakozás egy héten keresztül.

A hét, amikor aPlacc kapui csak a gyerkőcöknek nyílnak meg. A hét, amikor minden kreativitás és élmény a gyerekekre vár. A hét, amikor elindul aPlacc első gyermektábora.

Mindig is nagyon szerettünk gyerekeknek szervezni programokat és rendezvényeket, ezért régóta dédelgetett álmunk volt aPlacc gyerektábor elindítása, melyre végre erre az évben lehetőségünk is adódott. Öt napon keresztül kínálunk színes és változatos foglalkozásokat, melyek egy részére a kreatív térben, másik részére pedig a konyhában kerül majd sor. Célunk, hogy szórakoztatva ismertessük meg a különböző tevékenységeket a gyerekekkel, miközben kreatív gondolkodásra ösztönözzük őket.

Ugrás a jelentkezéshez

Egy kis ízelítő a programokból

  • Kézműves foglalkozások: Grafikus segítségével játékos módon ismerik meg a gyerekek az akvarell festés technikáját színes feladatokon keresztül. Saját alkotásaikból többek között kirakót, egyedi füzetborító és dekorációt készítenek.
  • Kreatív sütés-főzés: Dekoratív és egyben ínycsiklandó finomságokat készítenek a gyerekek óraadóink vezetésével. Ételekhez kapcsolódó játékokkal tesszük még izgalmasabbá a konyhai időtöltést, mint pl. gasztro kvíz, tésztanyaklánc fűzés és ételmemória.

Felmerülő kérdések esetén írjatok nekünk e-mailt az info@placcgyor.hu címen vagy telefonáljatok a 70/618-3633 számon!

Sok szeretettel várjuk a jelentkezőket! A helyek limitáltak, ezért jelentkezzetek még ma!

Sajnos speciális étrendű gyermekeket nem tudunk fogadni.

Foglalkozásokat vezető oktatóink

  • Hajdú Móni: Egy álom vált valóra, amikor a közgazdász pályát elhagyva a cukrászat felé fordult. Azóta számos képzéssel a háta mögött, rengeteg tapasztalattal felvértezve igyekszik megismertetni másokkal is a cukrászat kisebb-nagyobb fogásait.
  • Irsai Hortenzia: Grafikus, dizájner és anya. Nem csak képeit, hanem mindennapjait is szárnyaló kreativitásával színezi ki, melyből akvarell kurzusain sincs hiány.
  • Pintér Mónika: Számára a család a legfontosabb, így a saját maga által fejlesztett csodálatos receptjeit a gondoskodás íze járja át, miközben a családban diagnosztizált különböző ételallergiák miatt a mentes konyha szakértőjévé képezte magát.

A legfontosabb tudnivalók a táborról:

Időpont 2022. július 25-29 (hétfőtől péntekig), 8 és 16:30 között
Kiket várunk a táborba? 8-14 év közötti gyerekeket
A tábor ára 55 000 Ft/fő
Maximális létszám 10 fő
Az ár tartalma egész napos kreatív foglalkozások folyamatos felügyelet mellett és háromszori étkezés

Jelentkezés

Gyerek adatai

Szülő adatai

Elvitelre jogosult személy

Számlázási adatok

A fizetési információkat a visszaigazoló email fogja tartalmazni.

Lemondási feltételek:

Amennyiben a gyermek a tábor kezdete előtt megbetegszik, szülői nyilatkozat és az eredeti számla ellenében a táborra befizetett összeg 70%-át visszatérítjük.

Lemondás esetén, kérjük előzetesen telefonon vegye fel a kapcsolatot velünk: (70) 618 36 33