A hét, amikor aPlacc kapui csak a gyerkőcöknek nyílnak meg. A hét, amikor minden kreativitás és élmény a gyerekekre vár. A hét, amikor elindul aPlacc gyermektábora.

Mindig is nagyon szerettünk gyerekeknek szervezni programokat és rendezvényeket, ezért nagy örömmel szerveztük meg aPlacc első nyári gyermektáborát tavaly, melynek tavalyi sikere miatt természetesen idén is szuper foglalkozásokat állítunk össze. Öt napon keresztül munkálkodunk együtt a kreatív térben és a konyhában. Célunk, hogy szórakoztatva ismertessük meg a különböző tevékenységeket a gyerekekkel, miközben kreatív gondolkodásra ösztönözzük őket.

Ugrás a jelentkezéshez

Egy kis ízelítő a programokból

  • Kézműves foglalkozások: Grafikus segítségével játékos módon ismerik meg a gyerekek az akvarell festés technikáját színes feladatokon keresztül.
  • Kreatív sütés-főzés: Dekoratív és egyben ínycsiklandó finomságokat készítenek a gyerekek óraadóink vezetésével. Ételekhez kapcsolódó játékokkal tesszük még izgalmasabbá a konyhai időtöltést.
  • Improvizációs foglalkozás: Érzelmi intelligencia- és személyiségfejlesztés imporvizációs technikákon keresztül.

Felmerülő kérdések esetén írjatok nekünk e-mailt az info@placcgyor.hu címen vagy hívjatok a 70/618-3633 telefonszámon!

Sok szeretettel várjuk a jelentkezőket! A helyek limitáltak, ezért jelentkezzetek még ma!

Sajnos speciális étrendű gyermekeket nem tudunk fogadni.

Foglalkozásokat vezető oktatóink

  • Hajdú Móni: Egy álom vált valóra, amikor a közgazdász pályát elhagyva a cukrászat felé fordult. Azóta számos képzéssel a háta mögött, rengeteg tapasztalattal felvértezve igyekszik megismertetni másokkal is a cukrászat kisebb-nagyobb fogásait.
  • Irsai Hortenzia: Grafikus, dizájner és anya. Nem csak képeit, hanem mindennapjait is szárnyaló kreativitásával színezi ki, melyből akvarell kurzusain sincs hiány.
  • Papp-Bartha Angelika: A Placc egyik alapítója. Nagyon szeret alkotni és a konyhában tevékenykedni. Ezért is született meg aPlacc, hogy egy színes, vidám, nyüzsgő helyszínt biztosítson azoknak, akik szeretnék kreativitásukban kiteljesedni.
  • Krajnyák Bernadett: Improvizációval foglalkozik és érzelmi intelligencia- és személyiségfejlesztőként végzett. Ez a két terület szorosan összekapcsolódik és mindegyik fontos szerepet játszik életében. Vállalkozása, az EQ-labor keretein belül fejlesztő csoportfoglalkozásokat tart gyerekeknek és felnőtteknek.

A legfontosabb tudnivalók a táborról:

Időpontok 2024. július 22-26 (hétfőtől péntekig)
Kiket várunk a táborba? 8-14 év közötti gyerekeket
A tábor ára 60 000 Ft/fő
Maximális létszám 10 fő
Testvérkedvezmény 10%
Az ár tartalma egész napos kreatív foglalkozások folyamatos felügyelet mellett és egyszeri meleg étkezés

Jelentkezés

Gyerek adatai

Szülő adatai

Elvitelre jogosult személy

Számlázási adatok

A fizetési információkat a visszaigazoló email fogja tartalmazni.

Lemondási feltételek:

Amennyiben a gyermek a tábor kezdete előtt megbetegszik, szülői nyilatkozat és az eredeti számla ellenében a táborra befizetett összeg 70%-át visszatérítjük.

Lemondás esetén, kérjük előzetesen telefonon vegye fel a kapcsolatot velünk: 70/618-3633