Ezen a tanfolyamon a táblás csokoládé készítését sajátíthatják el a résztvevők.
Megtanulhatják a csokoládétemperálás lépéseit, a formába öntés menetét, végül a saját ízlésüknek megfelelően ízesíthetik, és díszíthetik a csokoládét liofilizált gyümölcsökkel és magvakkal.
Ez az egyedi, kézműves csokoládé tökéletes ajándék születésnapra, névnapra szeretteinknek!
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
A csokikészítéshez szükséges hőmérséklet elérése érdekében a tanfolyamon a konyhában légkondicionáló működik.
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
Várunk szeretettel!
időtartam | 3 óra |
létszám | 4 fő |
korhatár | 12 év |
Dátum | 2020. 02. 14. 17:00 |
Dátum | 2020. 02. 28. 17:00 |
Dátum | 2021. 10. 11. 17:00 |
Dátum | 2023. 03. 24. 17:00 |
Az egyetem informatika tanszékének adjunktusa, aki sok-sok éve hobbiként foglalkozik bonbonokkal. A bonbon készítése nem egyszerű, rengeteg kísérletezést és fáradtságot igényel. Brigi az évek alatt tökéletesre fejlesztette az általa készített bonbonok formába öntését, töltelékét és díszítését.