Ezen a tanfolyamon a táblás csokoládé készítését sajátíthatják el a résztvevők. 

Megtanulhatják a csokoládétemperálás lépéseit, a formába öntés menetét, végül a saját ízlésüknek megfelelően ízesíthetik, és díszíthetik a csokoládét liofilizált gyümölcsökkel és magvakkal. 

Ez az egyedi, kézműves csokoládé tökéletes ajándék születésnapra, névnapra szeretteinknek!

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
A csokikészítéshez szükséges hőmérséklet elérése érdekében a tanfolyamon a konyhában légkondicionáló működik.

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 3 óra
létszám 4 fő
korhatár 12 év
Dátum 2020. 02. 14. 17:00
Dátum 2020. 02. 28. 17:00
Dátum 2021. 10. 11. 17:00
Dátum 2023. 03. 24. 17:00
Szi Brigitta
Szi Brigitta

Az egyetem informatika tanszékének adjunktusa, aki sok-sok éve hobbiként foglalkozik bonbonokkal. A bonbon készítése nem egyszerű, rengeteg kísérletezést és fáradtságot igényel. Brigi az évek alatt tökéletesre fejlesztette az általa készített bonbonok formába öntését, töltelékét és díszítését.

További kurzusok

10 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...