Újabb tanfolyammal készülünk a francia sütemények szerelmeseinek.
Ezúttal három igazán különleges desszertet készíthettek el a Placc konyhájában.

A Mont Blanc sütemény nevét a híres hegyről kapta, ugyanis a franciákat ez az omlós tésztán elterülő gesztenyehalom a neves csúcsra emlékezteti. Ez nem csupán egy gesztenyepüré: akik ismerik a francia cukrászat stílusát, tudják, hogy egyszerű trükkökkel varázsolnak nagyszerűvé desszerteket.

A Madeleine, avagy az édes kis kagylócska, tökéletes finomság a délutáni kávézások mellé. A sütemény egy francia cselédről kapta nevét, aki megmentette a XV. Lajos tiszteletére tartott pompázatos vacsorát, amelyről a desszert felszolgálása előtt elviharzott az udvar híres cukrásza. Madeleine nagymamájától tanulta az édesség elkészítését, majd meglátva a kínálkozó lehetőséget, megsütötte a kastély vendégeinek - megmentve ezzel a lakomát. A király hitvesének olyannyira ízlett a desszert, hogy hamar szárnyra kapott és nagy hírnévre tett szert.  

Az ár tartalmazza:
- kávé, tea, üdítő és rágcsálnivaló fogyasztása
- receptúra
- elkészített sütemények

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy a sütemények hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Várunk szeretettel!

időtartam 4
létszám 8
a kurzust vezeti Papp-Bartha Angelika
korhatár 12
Dátum 2020. 08. 12. 10:00
8 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...