rámen leves vegán változatban
Szeretettel várunk vegán rámen workshopunkra, ahol megtanulhatod, hogyan készíthetsz ínycsiklandó, gazdag ízvilágú ráment, 100%-ban növényi alapú hozzávalókból! A japán konyha egyik legismertebb és legkedveltebb ételét, a ráment most vegán verzióban készítheted el, friss és szezonális alapanyagok felhasználásával.
A workshop során:
Alaplevet készítünk: Megmutatjuk, hogyan készítheted el a tökéletes vegán alaplevet, ami a rámen ízének alapját adja
Zöldségeket és feltéteket készítünk: Fedezd fel a vegán rámenhez illő ínycsiklandó feltéteket! Szezonális zöldségekkel, friss tofuval, gombákkal és egyéb vegán finomságokkal varázsolhatod teljessé a levest.
Egyéb kiegészítőket készítünk: Bemutatjuk, hogyan készíthetsz ínycsiklandó szószokat, amelyek tökéletesen kiegészítik a rámen ízvilágát, legyen szó sós, savanyú vagy umami ízekről.
Kinek ajánljuk? Ez a workshop mindenkit vár, aki érdeklődik a vegán főzés iránt, vagy szeretné megtanulni a japán konyha ezen különleges ételének elkészítését. Legyél kezdő vagy tapasztalt szakács, itt mindenki számára hasznos és szórakoztató tanulási élményt kínálunk.
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
Várunk szeretettel!
időtartam | 3 óra |
létszám | 8 fő |
korhatár | 12 év |
Dátum | 2025. 05. 09. 17:00 |
Az egészségtudatos életmód és a főzés iránti szenvedély már régóta az életem része. Közgazdászként végeztem alap és mesterszakon, majd az egyetem után a vendéglátásban találtam meg a hivatásomat. Az évek alatt tudásom bővítése érdekében több képzést is elvégeztem, úgy mint a Vegán Életmód Tanácsadó és a Vegán Gluténmentes Séf képzés. A 2024-es “Èv mentes Séfje versenyen” amatőr kategóriában 3. helyezést értem el. A fő téma a vegán gluténmentes alapanyagok és könnyen elkészíthető ételek bemutatása gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A főzések során megismerkedhetsz majd különféle vegán előételekkel, főételekkel és desszertekkel egyaránt.