Azt mind tudjuk, hogy a zöldségekben és gyümölcsökben gazdag étkezés milyen jótékony hatást gyakorol szervezetünk egészére. A növényi étrend számos betegség kockázatát csökkentheti (pl. szív- és érrendszeri betegség), támogatja az emésztést és segíthet az ideális testsúly fenntartásában. Emellett a növényi ételek rendkívül gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban, melyek mind hozzájárulnak a testünk megfelelő működéséhez és energiaszintünkhöz. Nem elhanyagolható pozitívum továbbá, hogy a vegán étrend jelentősen csökkenti az ökológiai lábnyomunkat.


Vegán főzőtanfolyamunkon Kovács Vivien segítségével készíthettek vegán előételt, főételt és desszertet. Az összeállított menü felnőttek és gyermekek számára egyaránt ízletes, így az egész család együtt ismerheti és szeretheti meg a vegán konyhát. Az ételek könnyen elkészíthetőek, finomak és táplálóak. Ráadásul az összetevők választásánál Vivien arra is figyel, hogy gluténmentes alapanyagokat használjunk.



A tanfolyamot jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki szeretne egészségesebben étkezni, új és izgalmas recepteket tanulni. Ha nyitott vagy az új ízekre, jobban odafigyelnél magadra és változtatnál az életmódodon, csatlakozz hozzánk! Vivien Vegán Életmód Tanácsadó és Vegán Gluténmentes Séf végzettséggel rendelkezik, és a 2024-es "Év mentes Séfje versenyen" dobogós helyezést ért el. Nagy tapasztalatának köszönhetően olyan tippekkel lát el, melyekkel könnyebben fogsz tudni kísérletezni a saját konyhádban.


Az óra bónusza: késhasználati technikák tanulása.


Az ár tartalmazza:

  • receptúra

  • az általad készített ételek

  • kávé, tea, rágcsálnivaló


A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 

A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!

Kérjük, hogy a sütemények hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!


Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.


Várunk szeretettel!

időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 12 év
Kovács Vivien
Kovács Vivien

Az egészségtudatos életmód és a főzés iránti szenvedély már régóta az életem része. Közgazdászként végeztem alap és mesterszakon, majd az egyetem után a vendéglátásban találtam meg a hivatásomat. Az évek alatt tudásom bővítése érdekében több képzést is elvégeztem, úgy mint a Vegán Életmód Tanácsadó és a Vegán Gluténmentes Séf képzés. A 2024-es “Èv mentes Séfje versenyen” amatőr kategóriában 3. helyezést értem el. A fő téma a vegán gluténmentes alapanyagok és könnyen elkészíthető ételek bemutatása gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A főzések során megismerkedhetsz majd különféle vegán előételekkel, főételekkel és desszertekkel egyaránt.

További kurzusok

15 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...