Ősz… Egyre rövidebb nappalok, borongósabb napszakok. Előkerülnek a forró italok, a meleg pulóverek és a puha, vastag plédek. Gyertyát gyújtva előveszünk egy ígéretes könyvet vagy egy rég nem látott kedvenc filmet, és a kanapéba süppedünk. Kellemesen hangzik, nemde? Valami mégis hiányzik. Valami illatos, valami finom. Esetleg néhány mesés sütemény?


Kurzusunkon csodás vegán finomságokat készítünk az évszaknak megfelelő ízvilággal, fűszerezéssel. Kikeverheted saját, személyre szabott pumpkin spice fűszerkeverékedet, melyet egy üvegbe zárva hazavihetsz magaddal, hogy a hangulatot otthon is könnyedén megteremthesd.


A workshop valódi lélekbonbon a szürke napokra. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik imádják az őszt, azoknak pedig még inkább, akik nem. Most biztosan te is megszereted! Szippants mélyet a levegőben kavargó fahéjas, gyömbéres illatból, és készíts velünk olyan süteményeket, melyek tökéletesen megkoronázzák az őszi hangulatot. Kihagyhatatlan édes kísérői lesznek a szívet is megmelengető kávédnak vagy teádnak.

a sütemények, amelyeket készítünk:

-sütőtökös pite

-sütőtökös muffin

-sütőtökös csokis keksz

Az ár tartalmazza:

  • receptúra

  • az általad készített desszert

  • kávé, tea, rágcsálnivaló


A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 

A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!

Kérjük, hogy a sütemények hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!


Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.


Várunk szeretettel!

időtartam 4
létszám 8
a kurzust vezeti Papp-Bartha Angelika
korhatár 14
Dátum 2023. 10. 11. 17:00
12 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...