Folytatódik a Placc Gasztrokaland! USA után iràny Dél-Amerika, második állomás Mexikó! Azonbelül is a jól ismert mexikói kedvenceink a tányéron! Te szeretsz utazni? Mi nagyon! Eszti 2017-ben járt Mexikóban és nagyon a szívèbezárta a helyet, ezért szívesen elkalauzol titeket is az ízlelőbimbóitok ès képzeletetek segítségével! Csatlakozz hozzánk egy különleges globális ízutazásra és fedezd fel a világ ízeit Sebestyén Esztivel!

Júniusban Eszti régi kedvencét, a mexikói konyha ízekben gazdag világát hozza el nektek!  Júniusban egy 3 órás főzőkurzuson elkészítünk közösen előételnek egy pão de queijo sajtpuffancsot ,készítünk egy krémes  de laktató kukoricachowdert, főételnek választható burritó vagy quesadilla és megédesítjük az élményt mindenki kedvencével a csokiszószos churrossal. 

Ha szereted az amerikai kontinens ízeit és mindezt leöblítenéd az agavéból készült nemzeti italukkal, biztosítsd a helyed még ma, és főzzünk együtt egy jó mexikóit!

 Addigis viva la vida mi amigos!


Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • az általad készített ételeket
  • kávé, tea, rágcsálnivaló

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérjük, hogy az ételek hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!


időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 12 év
Dátum 2025. 06. 17. 17:30
Sebestyén Eszter
Sebestyén Eszter

Természetvédelmi mérnök, környezeti nevelő és 2024 óta hivatásos szakács is. Aki ismeri, tudja, hogy gyerekkora óta rajong a gasztronómiáért és a vendéglátásért. Filozófiája: Főzni jó. A főzés lehet izgalmas és közösségi élmény, kikapcsolódás, szórakozás és énidő is. Ez mind csak nézőpont kérdése. A főzés nem rakétatudomány, ezt a fajta mítosz rombolást pedig előszeretettel meg is mutatja workshopjain. Színes életútja során számos területen és országban szerzett tapasztalatot (IT, civil szektor, vendéglátás, környezetvédelem, oktatás, kommunikáció – kontinensen innen és túl is: USA, Mexikó, Svájc, Spanyolország) és mindazt, amit ezekből tanult az életről és az ételről is workshopjaiban ötvözi. Ha olyan főzős programot keresel, ahol végig kísérnek a folyamatokon, de tanulhatsz új trükköket és tippeket is, de belevinnéd a saját eddigi tapasztalataidat is, itt a helyed. Így lesz a főzés műhely Esztivel egyszerre környezettudatos, inspiráló, és közösségi. Legyél akár hedonista gasztrokalandor, gyakorlott háziasszony, ételkritikus, akár az ízek szerelmese, vagy egyszerűen csak éhes – egy biztos: ha bizalmat szavazol neki, emlékezetes gasztro-élményben lesz részed! Nézz körül a workshopjai között, várunk szeretettel!

További kurzusok

15 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...