Ha szereted Spanyolországot és a mediterrán hangulatot, akkor tapas tanfolyamunk tökéletes program számodra. A spanyol gasztronómia méltán világhírű, hiszen gazdag és sokszínű ízvilág jellemzi, valamint friss alapanyagokat és különleges fűszereket használ. A kurzuson megismerheted Spanyolország ízeit és egy kis napfényt csempészhetsz a napjaidba.
A tapas és a pintxo a spanyol konyha ikonikus falatkái, melyek bármiből készülhetnek, ami felszolgálható kisebb adagokban. Spanyolország különböző régióiban más és más elkészítési szokások figyelhetőek meg, de az egész országban részét képezik a közös étkezéseknek. A pintxo (vagy pincho) északon, a tapas délen populáris. Mindkettő nagyszerű választás, ha változatos ízeket próbálnál ki.
A kurzuson elmerülhettek a spanyol ízekben és felfedezhetitek a kulináris különlegességeket. Egy remek élményprogram új fogások megismerésére és kellemes közös időtöltésre. Ha valami igazán újra vágytok, gyertek el barátokkal vagy a családdal!
Egy kis ízelítő a menüből:
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy az ételek hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
Kérjük, hogy amennyiben bármilyen ételallergiája, ételintoleranciája vagy speciális étrendi igénye van (pl. glutén-, laktózérzékenység, vegetáriánus/vegán étrend, diófélékre való allergia stb.), azt minden esetben előre, a jelentkezéskor jelezze számunkra!
Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a tanfolyam során használt alapanyagokat és recepteket az Ön igényeihez igazítsuk, illetve szükség esetén alternatív megoldásokat biztosítsunk.
Felhívjuk figyelmét, hogy bár mindent megteszünk a keresztszennyeződés elkerülése érdekében, konyhánkban különböző allergéneket tartalmazó alapanyagokkal is dolgozunk, így 100%-os mentes környezetet nem tudunk garantálni.
Várunk szeretettel!
(a feltüntetett kép csak illusztráció)
időtartam | 3 óra |
létszám | 8 fő |
korhatár | 12 év |
Dátum | 2025. 10. 06. 16:30 |
Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.