Az ázsiai receptek egyre közkedveltebbek nálunk, Magyarországon is, nagyon sokrétűek, ízletesek és egyszerűen elkészíthetőek. Úgy gondoltuk, hogy itt az idő, hogy ázsiai recepteket is kipróbálhassatok nálunk.

Nem régiben ismerkedtünk meg egy győri Ramenes (Oishi) tulajdonosával és nagy örömünkre szolgál, hogy tudnak nálunk kurzust tartani, így ti is megismerhetitek közelebbről a Ramen készítés fortélyait.

Ez a workshop lehetőséget ad arra, hogy mélyebb betekintést nyerj a ramen készítésének művészetébe. A résztvevők lépésről lépésre követhetik a folyamatot, és saját ízlésük szerint alakíthatják a végeredményt.

Mit tanulhatsz meg, ha jelentkezel?

  • Levesalap Készítése: Ismerd meg a különböző ramen alapleveket
  • Tészta készítése: Tanuld meg, hogyan készíthetsz friss ramen tésztát a megfelelő textúrával és ízzel.
  • Toppingok: Fedezd fel a legnépszerűbb toppingokat (császárhús, tojás, zöldhagyma, nori és blansírozott zöldségek). Tudd meg, hogyan lehet egyedi ízeket hozzáadni a ramenedhez!
  • Tálalás: A megfelelő tálalás titkai, hogy a ramen nemcsak ízletes, hanem látványos is legyen.

Miért érdemes részt venni?

  • A workshop során aktívan részt vehetsz a ramen készítésében, így garantáltan megtanulod a technikákat.
  • A workshopot egy tapasztalt szakács vezeti, aki megosztja veled a titkos trükköket és tippeket.
  • Találkozz más ramen-rajongókkal, oszd meg tapasztalataidat, és élvezd a közös főzést!

Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • kávé, tea, szörp fogyasztását
  • az általad készített levest

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 12 év
Dátum 2024. 11. 28. 17:00
Molnár Dávid
Molnár Dávid

Egészen kis koromtól kezdve már szakács szerettem volna lenni így annak is tanultam. Az iskola elvégzése után a nagyobb szakmai tapasztalat elérése érdekében több konyhán is próbára tettem magam . Ezen az úton haladva több nemzet konyhájából is sikerült ellesnem pár fogást például a ráment. Éppen Ausztriában dolgoztam egy szállodában mikor megismertem egy japán chefet aki szerette meg mutatni a hazája egy egy ételét. A konyha világán kívül még nagy érdeklődéssel tölt el a Japán kultúra is így nagy örömmel tanultam meg a rámen elkészítését.

További kurzusok

14 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...