Habár a gyerkőcök sokszor nagyon válogatósak, mégis szinte mindegyikük szereti a pizzát. Nem csoda, hiszen könnyedén variálható ízlésüknek megfelelően és válogathatnak kedvenc feltéteik közül. A legszórakoztatóbb pedig az, amikor ők maguk is részt vehetnek a pizza elkészítésében.

Ki ne élvezné a pizzasütés folyamatát? Lisztes orrok és maszatos kezek. A gyerekek gyúrhatják a tésztát, előkészíthetik az összetevőket, és persze maguk állíthatják össze a saját pizzájuk, melyet a foglalkozás végén a kis csapat együtt be is habzsolhat. A pizzázást desszerttel koronázzuk, amihez stílusosan egy olasz mandulást süteményt készítünk a résztvevőkkel.

A tanfolyam remek időtöltés a nyári szünet egyik délelőttjére. A gyerekeknek kiváló szórakozás, a szülőknek pedig jó lehetőség arra, hogy egy ügyes kis segítőt kapjanak maguknak a konyhába.

Korhatár: 8 év

Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • az elkészített pizza
  • üdítő és rágcsálnivaló fogyasztása

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy a macaronok hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 4 óra
létszám 8 fő
korhatár 8 év
Papp-Bartha Angelika
Papp-Bartha Angelika

Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.

További kurzusok

12 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...