Melyik gyerek tudna ellenállni egy finom palacsintának? Na jó, biztos van ilyen is, de annyiféle palacsinta variáció létezik, hogy valamelyik csak meggyőzi a bizonytalanabbak is.

Palacsinta délelőttünk szuper program a nyári szünet alatt a gyerekeknek. A közkedvelt desszertet mindenféle izgalmas változatban készítjük el. A hagyományos mellett megismerkedünk a francia és az amerikai palacsintával is. Egy extra csavarral tesszük még különlegesebbé és érdekesebbé a palacsintasütést. Kreálunk csíkos és pöttyös palacsintákat, melyek még vidámabbá teszik a délelőttöt.

Az elkészített palacsintákat pedig természetesen együtt fogjuk tesztelni a gyerekekkel, ezzel feltéve a pontot az i-re. Vagy inkább a kakaót a palacsintára!

Korhatár: 8 év

Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • az elkészített palacsinta
  • üdítő és rágcsálnivaló fogyasztása

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 4 óra
létszám 8 fő
korhatár 8 év
Papp-Bartha Angelika
Papp-Bartha Angelika

Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.

További kurzusok

11 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...