aktuális íz: karamell és kávé
A francia süteményekből sosem elég! Ha már tökélyre fejlesztetted a macaron-sütést, de szeretnél ismét valami izgalmasat tanulni, akkor gyere el a kétnapos mini mousse készítő tanfolyamunkra!
Ezekben a kis cukrászkülönlegességekben minden benne van, ami szem-szájnak ingere: könnyű piskóta, ízletes töltelék krémes réteggel karöltve és glazúrral leöntve.
Aktuális íz: karamell és kávé
Első alkalom: 2024. november 21. 17-20 óra
Második alkalom: 2024.november 22. 17-20 óra
A végeredmény lélegzetelállítóan gyönyörű, és hihetetlenül finom!
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy a sütemények hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
Várunk szeretettel!
időtartam | 6 óra |
létszám | 6 fő |
korhatár | 14 év |
Dátum | 2024. 11. 21. 17:00 |
Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.