A mezze gyakorlatilag egy rendkívül kiadós lakoma, mely a libanoni konyha sajátossága. Alapvetően az előételek repertoárját jelenti, de sokszor nem csak azokat értjük mezze lakoma alatt, hanem az étkezés minden fogását. Nem ritka egyébként a 30-40 különböző ételből álló lakoma, de mi most "csak" 6-8 fogást készítünk. Az viszont biztos, hogy ezekkel is el fogjuk tudni magunkat kényeztetni.
Az ételek változatos íze és textúrája igazán emlékezetes élményt nyújt egy ilyen alkalommal. A tartalmas menüsor magában foglal előételt, mártogatós fogásokat, lepényt, főételt, salátákat, és természetesen a desszert sem maradhat el.
A fókusz egyértelműen az ételek színes kavalkádjának élvezetén lesz, így ha nem feltétlenül érzed magad otthon a konyhában, de imádsz finomakat enni, ennél jobb programot nem is találhatnál magadnak. Garantáltan nem fogsz csalódni, éhes pedig végképp nem maradsz!
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy az ételek hazaviteléhez hozz magaddal dobozt! (ha lesz hazavitel)
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
Kérjük, hogy amennyiben bármilyen ételallergiája, ételintoleranciája vagy speciális étrendi igénye van (pl. glutén-, laktózérzékenység, vegetáriánus/vegán étrend, diófélékre való allergia stb.), azt minden esetben előre, a jelentkezéskor jelezze számunkra!
Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a tanfolyam során használt alapanyagokat és recepteket az Ön igényeihez igazítsuk, illetve szükség esetén alternatív megoldásokat biztosítsunk.
Felhívjuk figyelmét, hogy bár mindent megteszünk a keresztszennyeződés elkerülése érdekében, konyhánkban különböző allergéneket tartalmazó alapanyagokkal is dolgozunk, így 100%-os mentes környezetet nem tudunk garantálni.
Várunk szeretettel!
(a feltüntetett kép csak illusztráció)
időtartam | 4 óra |
létszám | 8 fő |
korhatár | 12 év |
Dátum | 2025. 10. 02. 16:30 |
Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.