libanoni, szír, török finomságok
Fedezd fel a közel-keleti konyha alapjait!
Szeretnéd megtanulni, hogyan készíthetsz otthon isteni hummuszt, ropogós falafelt és friss, puha lepényeket? Ez a kurzus neked szól! Egy este erejéig elkalauzolunk a közel-keleti gasztronómia világába, ahol a csicseriborsóé a főszerep – változatos, egészséges és elképesztően finom formában.
🥣 Hummuszt háromféleképpen
– Klasszikus tahinis hummusz
– Fűszeres céklás hummusz
– Pikáns sült paprikás hummusz
🧆 Falafel több változatban
– Hagyományos korianderes fűszeres falafel
– céklás falafel
– zöldborsós falafel
🥙 Friss lepények házilag
– Serpenyőben sült közel-keleti kenyér
– katmer tarifi
– fügés fetás lepény
Megtanulhatod az alaptechnikákat és a titkos trükköket
Minden alapanyagot biztosítunk
Nincs szükség előképzettségre – a kurzus kezdőknek is ideális
A program végén közösen elfogyasztjuk az elkészült ételeket
Minden résztvevő egy kis fűszerkeverékkel térhet haza
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérjük, hogy az ételek hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
Várunk szeretettel!
időtartam | 4 óra |
létszám | 8 fő |
korhatár | 12 év |
Dátum | 2025. 07. 17. 17:00 |
Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.