cukor és gluténmentes torta
Mostanában sokan élnek valamilyen ételallergiával ill. ételérzékenységgel, cukorbetegséggel vagy diétáznak. Számukra ideális lehetőség, hogy elsajátítsák a glutén- cukormentes ill. helyesen a hozzáadott cukor nélküli és szójamentes sajttorta készítés rejtelmeit.
Az I. részben elkészítjük a zabkekszet a sajttorta alapjának, ami egyébként kiváló nassolni való önmagában is.
II. részben összeállítjuk a sajttortát.
III. részben amíg sül a tortánk, addig elkészítjük a gyümölcsragut, amit a tetejére tehetünk ha szeretnénk.
Közben beszélgetünk a tiszta, természetes alapanyagokból, mit érdemes használni, mi mivel helyettesíthető stb.
Várlak Benneteket szeretettel.
Fontos: a konyhánk nem mentes konyha, így felelősséget nem tudunk vállalni a teljes mentesség érdekében. Keresztszennyeződések nem elkerülhetőek.
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy az ételek hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
Várunk szeretettel!
időtartam | 3 óra |
létszám | 8 fő |
korhatár | 18 év |
időtartam | óra |
létszám | fő |
Dátum | 2025. 02. 17. 17:00 |
korhatár | év |
Sok területen kipróbáltam magam. Főleg pénzügy és értékesítés volt a fókuszban. Már gyerekkoromban is szerettem sütni, ennek ellenére felnőttként döntöttem úgy hogy megszerzem a cukrász képesítést. 5 évig vezettem és üzemeltettem egy cukrászdát ahol az általam megálmodott és elkészített receptek alapján készültek az allergénmentes sütemények és torták tiszta természetes alapanyagokból, ízfokozóktól, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentesen. Itt nagyon sok tapasztalatot és információt szereztem az allergénmentes táplálkozásokról, diétákról és az alapanyagok, összetevők állagáról, felhasználásáról. Rájöttem, hogy ezt a rengeteg tudást, szeretném tovább adni és megtanítani az embereket arra, hogyan tudnak egészségesebben finom desszertet készíteni úgyhogy akár tej, akár glutén, akár szója, akár cukor, akár tojás, akár kukorica, akár olajmagvak vagy akár bármilyen más mentesen kell átmenetileg vagy hosszútávon is étkezniük. A tanfolyamokon beszélgetünk az alapanyagokról, mit mivel érdemes helyettesíteni és mit érdemes használni, mire kell figyelni a különböző mentességek esetén.