Rengeteget kalandoztunk már a francia desszertvilágban, ismerkedtünk az indiai konyhával, megkóstoltuk az olasz süteményeket, és már a török gasztronómia sem újdonság számunkra. Itt az ideje újabb felfedezéseket tenni az ízek kavalkádjában és még több kultúrát megismerni.

Ezúttal a közel-keleti és a mediterrán tájak édességei felé vesszük az irányt. Teljesen elrugaszkodunk az ismert és megszokott desszertektől. Kurzusunkon olyan különleges finomságokkal találkozhatsz, mint például a marokkói, a spanyol vagy a perzsa gasztronómia szereplői.

Ha nyitott vagy az új, egzotikus ízekre, szívesen kísérletezel, próbálsz ki új dolgokat, és még az édes falatokat is imádod, feltétlenül itt a helyed. Reformáld meg mindazt, amit az édességekről tudtál, és találd meg velünk legújabb kedvenc desszertjeidet! Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni.

Egy kis ízelítő:

  • pisztáciás datolyás trüffel-török
  • mhancha-marokkó
  • sáfrányos kókuszos kuszkusz- perzsa
  • libanoni éjszakák desszert
  • szemolina puding-szír

Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • az általad készített desszert
  • kávé, tea, rágcsálnivaló

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérjük, hogy a sütemények hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

A kép csak illusztráció!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 3 óra
létszám 8 fő
korhatár 10 év
Dátum 2024. 05. 05. 15:00
Papp-Bartha Angelika
Papp-Bartha Angelika

Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.

További kurzusok

13 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...