Leírás
Szívesen kipróbálnád a kovászos kenyér és péksütemények készítését? Tanuld meg a hagyományos kenyérsütés titkait és süsd meg életed legfinomabb házi kenyerét egy vidám csapattal!
Pákai Emőke, a kovászolás mestere, megosztja veled minden titkát, hogy te is magabiztosan süthess otthon kovászos finomságokat. A kurzus során megismerjük a kovász készítésének alapjait, a tészta gondos előkészítését, majd közösen megsütjük saját, kovászos péksüteményeinket.
A foglalkozáson készítünk:
Fedezd fel a kovászolás titkait, süss velünk, és légy részese egy kreatív és ínycsiklandó workshopnak!
Fontos! Jelentkezni NEM a Placc felületén tudsz! Kérjük a következő email címen érdeklődj a szabad helyek felől és a jelentkezésről:
emoke.pakai@gmail.com!
Részletek
| Ár tartalmazza | Szakképzett óraadó által vezetett programot • Alapanyagokat • Az órán elkészített recept(ek)et • Az általad elkészített ételeket • Korlátlan rágcsálni és innivalót |
| Időtartam | 5 óra |
| Létszám | 10 fő |
| Korhatár | 16 év |
| Jelentkezés módja | Jelentkezni NEM a Placc felületén tudsz! Kérjük a következő email címen érdeklődj a szabad helyek felől és a jelentkezésről: emoke.pakai@gmail.com! |
| Allergia, ételintolerancia | Kérjük, hogy ételintoleranciáját, ételallergiáját vagy speciális étrendi igényét a jelentkezéskor előre jelezze, hogy ennek megfelelően tudjuk alakítani az alapanyagokat és recepteket. Fontos, hogy bár igyekszünk elkerülni a keresztszennyeződést, a konyhában teljesen allergénmentes környezetet nem tudunk garantálni! |
Óraadó
Emőke a kenyér szerelmese! Kereskedelemben dolgozik, de mindig is a gasztronómia vonzotta leginkàbb. 2022-ben cukrászként végzett, azon belül a francia cukrászatot sajátította el, majd a kenyér és az igazi nápolyi pizza felé orientálódott. 2024-ben 1 hetet töltött Toszkánában, ahol Szabi a péktől megtanulta a tökèletes kenyér, pizza, fánk és egyéb finomságok készítését. A kenyér és a pizza Emőke nagy szereleme, szenvedéllyel adja át nektek a megszerzett tudást és tapasztalatait.