kovászolás Pákai Emőkével
Kenyér és kalácssütés vadkovásszal – Hasznos tudás és felejthetetlen élmény!
Legyen ez a te napod, ami rólad, az ízekről és az illatokról szól.
Egy olyan nap, amikor élvezheted az alkotás örömét és megtapasztalhatod a kovász erejét!
Tudj meg mindent a kenyér - és a kalácssütés rejtelmeiről és készítsd el a sajátodat egy lelkes, vidám csapattal!
Ezúttal Pákai Emőke érkezik hozzánk, aki már több éve foglalkozik kovászolással.
A workshop időtartama 5 óra.
a workshopot 8 főtől tartjuk meg.
Jelentkezni nem a Placc felületén tudsz! A következő email címen érdeklődj a szabad helyek felől:
időtartam | 5 óra |
létszám | 10 fő |
korhatár | 16 év |
Dátum | 2025. 07. 13. 09:30 |
Emőke a kenyér szerelmese! Kereskedelemben dolgozik, de mindig is a gasztronómia vonzotta leginkàbb. 2022-ben cukrászként végzett, azon belül a francia cukrászatot sajátította el, majd a kenyér és az igazi nápolyi pizza felé orientálódott. 2024-ben 1 hetet töltött Toszkánában, ahol Szabi a péktől megtanulta a tökèletes kenyér, pizza, fánk és egyéb finomságok készítését. A kenyér és a pizza Emőke nagy szereleme, szenvedéllyel adja át nektek a megszerzett tudást és tapasztalatait.