Kenyér és kalácssütés vadkovásszal – Hasznos tudás és felejthetetlen élmény!

Legyen ez a te napod, ami rólad, az ízekről és az illatokról szól.

Egy olyan nap, amikor élvezheted az alkotás örömét és megtapasztalhatod a kovász erejét!

Tudj meg mindent a kenyér - és a kalácssütés rejtelmeiről és készítsd el a sajátodat egy lelkes, vidám csapattal!

Ezúttal Pákai Emőke érkezik hozzánk, aki már több éve foglalkozik kovászolással.

A workshop időtartama 5 óra.

a workshopot 8 főtől tartjuk meg.

Jelentkezni nem a Placc felületén tudsz! A következő email címen érdeklődj a szabad helyek felől:

emoke.pakai@gmail.com


időtartam 5 óra
létszám 10 fő
korhatár 16 év
Dátum 2025. 07. 13. 09:30
Pákai Emőke
Pákai Emőke

Emőke a kenyér szerelmese! Kereskedelemben dolgozik, de mindig is a gasztronómia vonzotta leginkàbb. 2022-ben cukrászként végzett, azon belül a francia cukrászatot sajátította el, majd a kenyér és az igazi nápolyi pizza felé orientálódott. 2024-ben 1 hetet töltött Toszkánában, ahol Szabi a péktől megtanulta a tökèletes kenyér, pizza, fánk és egyéb finomságok készítését. A kenyér és a pizza Emőke nagy szereleme, szenvedéllyel adja át nektek a megszerzett tudást és tapasztalatait.

További kurzusok

0 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...