hungarian cooking course
Hungarian gastro adventure with Eszti Sebestyén (in English)
Are you a tourist in Győr? Or a student from the university who would like to know more about Hungary? Or do you have foreign relatives visiting you but you don't know what program you would suggest? We have an idea! Come and cook with us!
Let Eszti guide you through a special Hungarian culinary adventure, touching the absolute classics from herby-cheesy appetizers for starter, then moving towards a saucy-meaty main dish with homemade dumplings and putting the crown on top of the menu with a soft and golden baked poppyseed fluffiness as dessert.
Develop your cooking repertoire and have fun with us!
A little bit of everything, a nature conservation engineer, science communicator and a professional chef too since 2024. Anyone who knows her knows that she has been passionate about gastronomy and hospitality since childhood. Her philosophy: Cooking is good. Cooking can be an exciting and a nice bonding social experience. Can be a relaxation, an entertainment and me-time as well. It's all a matter of perspective and it depends on absolutely you. Cooking is not rocket science, and she loves to show this kind of myth-busting in her workshops. During her colorful life, she has gained experience in many fields and countries (IT, civil sector, hospitality, environmental protection, education, communication - on this continent and beyond: USA, Mexico, Switzerland, Spain) and combines everything she learned about life and food from these experiences in her workshops.
If you are looking for a cooking program where you are guided through the processes, but you can also learn new tricks and tips, but you would also want to bring your own experiences to it, this is the place for you. This way, the cooking workshop with Eszti will be environmentally conscious, inspiring, and connecting at the same time. Whether you are a hedonistic gastro-adventurer, a seasoned housewife, a food critic, a lover of flavors, or simply hungry – one thing is for sure: if you trust her, you will have a memorable gastronomic experience! Take a look around her workshops, we look forward to seeing you!
időtartam | 3 óra |
létszám | 8 fő |
korhatár | 12 év |
Dátum | 2025. 01. 26. 09:30 |
Természetvédelmi mérnök, környezeti nevelő és 2024 óta hivatásos szakács is. Aki ismeri, tudja, hogy gyerekkora óta rajong a gasztronómiáért és a vendéglátásért. Filozófiája: Főzni jó. A főzés lehet izgalmas és közösségi élmény, kikapcsolódás, szórakozás és énidő is. Ez mind csak nézőpont kérdése. A főzés nem rakétatudomány, ezt a fajta mítosz rombolást pedig előszeretettel meg is mutatja workshopjain. Színes életútja során számos területen és országban szerzett tapasztalatot (IT, civil szektor, vendéglátás, környezetvédelem, oktatás, kommunikáció – kontinensen innen és túl is: USA, Mexikó, Svájc, Spanyolország) és mindazt, amit ezekből tanult az életről és az ételről is workshopjaiban ötvözi. Ha olyan főzős programot keresel, ahol végig kísérnek a folyamatokon, de tanulhatsz új trükköket és tippeket is, de belevinnéd a saját eddigi tapasztalataidat is, itt a helyed. Így lesz a főzés műhely Esztivel egyszerre környezettudatos, inspiráló, és közösségi. Legyél akár hedonista gasztrokalandor, gyakorlott háziasszony, ételkritikus, akár az ízek szerelmese, vagy egyszerűen csak éhes – egy biztos: ha bizalmat szavazol neki, emlékezetes gasztro-élményben lesz részed! Nézz körül a workshopjai között, várunk szeretettel!