halloween gasztró és kreatív módra
A halloween szuper szórakozásra és rengeteg mókára ad alkalmat a gyerekeknek. Épp ezért mi is készültünk néhány olyan programmal, amik biztosan elnyerik a tetszésüket.
Október 29 és 30 egész napos kikapcsolódásra várjuk a gyerekeket a halloween jegyében. Mindkét napot főzéssel- sütéssel indítjuk, ahol a finomságokat együtt elfogyasztjuk. Egy szusszanás után délután rémséges desszerteket és őszi dekorációkat, festményeket készítünk.
Az élmény még tökéletesebb, ha a gyerkőc jelmezben érkezik, de természetesen semmi sem kötelező.
Programok:
október 29: mentes -egészséges finomságok Vivivel (vegán séf) délután őszi lámpás készítése Tenzivel
október 30: halloween pizza sütés Angival, délután kekszek, rémséges sütik készítése Mónival
Korhatár: 8 év
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
időtartam | 8 óra |
létszám | 10 fő |
korhatár | 8 év |
Dátum | 2024. 10. 30. 09:30 |
Grafikus, dizájner és anya. Ahogy mesés akvarell képeit, mindennapjait is szárnyaló kreativitásával színezi ki. Kedvenc művészeti témái a virágok és a növényi motívumok, de szívesen kísérletezik az akvarellfestés világában egyéb tematikákkal és új módszerekkel.
Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.
Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.
Az egészségtudatos életmód és a főzés iránti szenvedély már régóta az életem része. Közgazdászként végeztem alap és mesterszakon, majd az egyetem után a vendéglátásban találtam meg a hivatásomat. Az évek alatt tudásom bővítése érdekében több képzést is elvégeztem, úgy mint a Vegán Életmód Tanácsadó és a Vegán Gluténmentes Séf képzés. A 2024-es “Èv mentes Séfje versenyen” amatőr kategóriában 3. helyezést értem el. A fő téma a vegán gluténmentes alapanyagok és könnyen elkészíthető ételek bemutatása gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A főzések során megismerkedhetsz majd különféle vegán előételekkel, főételekkel és desszertekkel egyaránt.