ami készülni fog: császármorzsa, gőzgombóc, almapuncs
Csatlakozz a téli varázslat világába, és fedezd fel, hogyan készíthetők el a legfinomabb édességek, amelyek tökéletesen illenek a hegyek hangulatához! Ezen a workshopon megismerkedhetsz a híres hüttékben, sípályák mellett népszerű sütemények és édességek receptjeivel, miközben egyedülálló élményt nyújtunk a sütés és a társaság élvezetével.
A program során olyan klasszikus hütte édességeket készítünk, mint a puha, meleg gőzgombóc, amelyet lekvárral és vaníliaszósszal tálalunk, valamint az ínycsiklandó, édes császármorzsa, amelyet egy kis porcukorral és almával tálalva az alpesi hangulatot idézi, valamint készítünk almapuncsot is.
A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 3 fő felett tartjuk meg!
Kérlek hozz magaddal egy dobozt, amelyben elviheted a sütiket.
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.
Várunk szeretettel!
időtartam | 3 óra |
létszám | 8 fő |
Dátum | 2025. 01. 17. 17:00 |
korhatár | 12 év |
Közgazdászként dolgozott 13 évig, de a sütés-főzés mindig fontos szerepet töltött be az életében. Kezdetben hobbiként foglalkozott a cukrászattal, de a folyamatos tanulás, fejlődés eredményeként ma már teljes egészében kitölti a mindennapjait. Szereti, hogy az oktatás által másokkal is megoszthatja szenvedélyét, ami a további fejlődésre motiválja.