Egy kellemes vacsora a barátokkal, mellé pár pohár bor és vidám beszélgetések. Pompásan hangzik, és bármikor jól is esik egy ilyen kikapcsolódás. De nem feltétlenül akarunk beülni egy nyüzsgő étterembe. Viszont a gondolat, hogy az otthonunkba hívjunk vendégeket, ahol rendet kellene tennünk, bevásárolnunk a programhoz, miközben annyi dolgunk van… Áh, inkább hagyjuk. Kivéve, ha van egy olyan jó opciónk, mint amit aPlacc nyújt!

Készítsétek el velünk három fogásból álló vacsorátokat! Mi garantáljuk, hogy az ételek fantasztikusan sikerüljenek, gondoskodunk a receptről, az alapanyagokról, az előkészületekről és persze a rendrakásról is. Nektek pedig csak élvezni kell a főzést, a kikapcsolódást, majd pedig a finom vacsorát.

És a borokat! Hiszen a vacsorát csodálatos borokkal egészítjük ki, melyek tökéletesen kiegészítik az elkészített fogásokat. Takács Kata, a BorPont munkatársa gondoskodik arról, hogy minden étel kiteljesedjen a hozzá passzoló bor kíséretével.

Otthonos, barátságos hangulat, csodás ételek és mennyei borok, ezek, amikkel várunk benneteket!

Menü:

  • sajtos kapros tekercs uborkával
  • lazac krémes zellerpürével
  • banános tahinis szelet

Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • az általad készített ételek
  • borkóstolás
  • kávé, tea, rágcsálnivaló

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 4 óra
létszám 8 fő
korhatár 18 év
Dátum 2024. 03. 05. 17:00
Papp-Bartha Angelika
Papp-Bartha Angelika

Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.

További kurzusok

Takács Kata
Takács Kata

A BorPont munkatársaként nagy rálátása van a borok szerteágazó világára, az aktuális trendekre. Borkereskedő családban nőtt fel, így a téma mindig közel állt hozzá. Tudását különböző borszakértői kurzusokon és borturizmus mesterszakon mélyítette.

További kurzusok

13 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...