Indítsd a napot egy kellemes brunch elfogyasztásával! Egy pillanat, na de mi az a brunch? Maga a kifejezés tulajdonképpen apró szójáték az angol breakfast (reggeli) és a lunch (ebéd) szavak összeolvasztásával. A brunch egy kiadós étkezésnek felel meg, melyet a reggeli ideje után, de még az ebédidő előtt fogyasztunk.

Az elmúlt években különösen nagy népszerűségre tett szert a bruncholás, így szinte biztosan te magad is találkoztál a mennyei fogásokkal legalább látványos képeken, esetleg étlapokon vagy receptekben. Az étkezés mellett a brunch tökéletes alkalom baráti beszélgetésekhez vagy nyugodt családi időtöltésként is.

Ha szeretnél izgalmas brunch ételeket készíteni otthon, gyere el kurzusunkra, és ismerj meg néhány látványos és rendkívül ízletes receptet, melyekkel kényeztetheted a családod és saját magad.

Brunch fogások:

  • bruscetta változatok
  • hagymalekváros galette
  • crumble
  • francia narancsos palacsinta-Crêpe Suzette 

Az ár tartalmazza:

  • receptúra
  • az általad készített falatok
  • kávé, tea, rágcsálnivaló

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!
Kérlek, hogy az ételek hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!

Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudsz részt venni.

Várunk szeretettel!

időtartam 4 óra
létszám 8 fő
korhatár 14 év
Dátum 2024. 04. 19. 09:00
Papp-Bartha Angelika
Papp-Bartha Angelika

Számos területen kipróbálta magát már, élete tanári pályával kezdődött, majd 8 évig HR-esként dolgozott egy multinacionális cégnél, emellett kezdett el cukrászattal foglalkozni, mely hamar kinőtte magát hobbi mivoltából. Nagyon szeret sütni és főzni, szabadidejét is szívesen tölti a gasztronómia újdonságainak és különlegességeinek felfedezésével, külföldi gasztroútjai során kutatja a jobbnál jobb recepteket. Szeret emberekkel foglalkozni, aPlacc pedig tökéletes a pedagógia és a gasztronómia találkozásához.

További kurzusok

12 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...