Szeretnél jobban érteni a borok helyes kóstolásához és elmélyíteni eddigi tudásodat eme nemes nedűvel kapcsolatban?
Tanulnál egy hozzáértő és hiteles előadótól?
Szeretnél egy kicsit többet és helyesebben szólni a borról?

Gyere el Sommelier tanfolyamunkra, és legyél hobbi borszakértő!

Hogy kitől hallhatod a borkóstolás rejtélyeit?
Egy Michelin csillagos éttermekben tapasztalatot szerzett, nemzetközi borszakértőtől, Tolvaj Csabától.

Tanfolyamunk egyalkalmas, ahol megtanulhatod:
- A borkóstolás helyes technikáját: hogyan ízleljem a számban és mire figyeljek a pohárban?
- A borok készítését és csoportosítását szín, cukortartalom és minőség szerint
- A leggyakrabban használt hordófajtákat
- A borok helyes felszolgálási hőmérsékletét, felszolgálását és dekantálását
- A jelenlegi hazai és nemzetközi bortrendeket: technológiai borok vs. kézműves borok
- Bor illatminták felismerését
- Borok ételekhez való ajánlását egy menüsorban: Mit vegyek le a polcról a vacsorához?
- Hatféle bor kóstolását és elemzését szakszerűen

Az ár tartalmazza:
- 6 bor kóstolása
- sajttál fekete erdei sonkával

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 

A kurzust csak 6 fő felett tartjuk meg!

Tolvaj Csaba, Nemzetközi Sommelier, örömmel várja jelentkezésed!

időtartam 4
létszám 14
a kurzust vezeti Tolvaj Csaba
korhatár 18
Dátum 2020. 10. 29. 17:30
8 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...