Tarte recept - aranygaluska

Ismerkedj meg a tarte desszertekkel, mely szintén siker lesz a vendégeid körében! A könnyed kosárkákba töltött ínycsiklandozó krémek és a frappáns csokoládéformás-gyümölcsös díszítés mindenkit rabul ejtenek.

Tarte tészta:

  • 120 gr vaj
  • 2 gr só
  • 90 gr porcukor
  • 30 gr mandulaliszt
  • 50 gr tojás
  • 235 gr liszt

Pierre Hermé
cukrászkrém:

  • 350 gr tej
  • vanília
  • 30 gr kukoricakeményítő
  • 4 tojássárga
  • 80 gr cukor
  • 35 gr vaj


Diós crumble:

  • 50 gr liszt
  • 40 gr vaj
  • 30 gr cukor
  • 20 gr karamellizált dió

Diós frangipane:

  • 100 gr mandulaliszt
  • 50 gr cukor
  • 100 gr vaj
  • 1 tojás
  • 40 gr darált dió
  • 2 tojássárga
  • 50 gr cukor
  • 8 gr rétesliszt
  • 3 tk. kukoricakeményítő
  • 200 ml tej
  • vanília

Elkészítéshez nézd meg a videónkat ITT!