kovászos kenyér és kalács workshop
Palotás Ágnes, a Kenyér Művész gasztroblogger újra workshopokkal vár Benneteket aPlaccon.
Érdekel, hogy mindössze lisztből, vízből és sóból hogy lehet ropogós héjú, illatos, csodaszép kenyeret, kalácsot, kiflit sütni? Érdekel, hogy tudsz a családod asztalára tenni olyan „mindennapit” ami könnyebben emészthető és tápanyagokban sokkal gazdagabb, mint a boltok polcain fellelhető termékek?
Akkor ez a felhívás Neked szól!
A workshopon bevezetlek a kovászolás rejtelmeibe, közösen gyúrunk, hajtogatunk és formázunk, közben pedig megismerheted ennek a csodálatos anyagnak a működését. Megtanuljuk, hogyan kell kovászt készíteni, hogyan kell életben tartani, milyen liszteket válassz, és hogyan süsd meg.
Így minden tudás birtokában leszel ahhoz, hogy innentől gyönyörű, és isteni finom, élesztőtől mentes péksütiket tegyél a család asztalára!
Lesz szó kovászról, kovász etetésről, lisztekről, helyes formázásról, bevágásokról, megtanuljuk, mit, miért, és hogyan kell csinálnod!
Bővebb infó: Kenyér Művész
https://www.kenyermuvesz.hu/termek/workshop-jelentkezes/
A programra sajnos nem beválthatóak a Placcos kuponok.
Kérlek az összeget ne utald el, a rendezvényt Palotás Ágnes szervezi.
időtartam | 6 óra |
létszám | 8 fő |
korhatár | 14 év |
Dátum | 2025. 02. 08. 12:00 |
Pici gyermekkorától meghatározó volt életében az operett és a gasztronómia. Mára mindkettő a hivatásává vált. Operett-musical színész és gasztroblogger. Rendszeresen tart tanfolyamokat, ahol a középpontban a kovászolás és a kovásszal készült mesés kenyerek, péksütemények állnak.