Placc konyhájába ismét vérpezsdítő újdonsággal készülünk! 

Ezúttal a mediterrán ízek szerelmeseit lepjük meg azzal a különlegességgel, hogy lehetőségük nyílik egy igazi olasz szakácstól elsajátítani a tésztakészítés fortélyait. A receptek egy olasz család konyhájában születtek meg, majd anyáról fiúra szálltak - minden titokkal és trükkel együtt.

A kínálat valódi specialitásokat ölel fel:

- Harapnivaló: Grissini - hosszú, vékony, rusztikus rágcsálnivalók, amiket előételként szoktak fogyasztani.
- Dél-Olasz tésztakülönlegességek: Orecchiette, Gnocchetti sardi, Picci - ezeket a tésztákat a résztvevők két különböző módon fogják elkészíteni.
- Desszert: Tiramisu - különlegessége, hogy az édesség lelkét, a savoiardik is saját kezűleg kerülnek elkészítésre.

Az ár tartalmazza:
- Saját receptekből összeállított könyv
- Bivalytejből készült kézműves sajtok (La Fattoria di Mezőtúr)

A kurzust 6 fő felett tarjuk meg, így kérlek, hogy a kurzus előtt jelezd felénk részvételi szándékod!

Várunk mindenkit szeretettel!


időtartam 4
létszám 8
a kurzust vezeti Cselling Udvarház - Tüdős Klára és Moreno Contin
korhatár
Dátum 2020. 01. 11. 11:00
33 000 Ft
Készlet ellenőrzése...