“A jó konyha az alapja az igazi boldogságnak” - mondja Auguste Escoffier, francia szakács, vendéglős és konyhai témájú könyvek írója. Ezzel a gondolattal nem csak új kurzusunk vezetője ért egyet, hanem mi magunk is láthatunk benne igazságot. Ha valakiben mégis kételyek merülnének fel, biztosak vagyunk benne, hogy egy hamisítatlan négy fogásos francia vacsora majd segít megérteni az idézet mögött rejlő valóságot.

A workshopot vezető Tolvaj Csaba nevével könnyen találkozhattatok már. A sommelier és séf az évek alatt rengeteg tapasztalatot szerzett a vendéglátás terén, melyet már számtalan tanfolyamon átadott a finom ízek kedvelőinek. Most itt a remek lehetőség, hogy a Placc konyhájában ti magatok is ellessétek tőle a fenséges francia fogások különleges praktikáit, hogy később a saját konyhádba is igazi francia hangulatot varázsolhass.

Menü:
- Bordói kacsamájpástétom
- Provance-i sajtos zellerkrémleves
- Marha Burgundiai módra
- Csokoládé soufflée

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg! 

Várunk szeretettel!



a kurzust vezeti Tolvaj Csaba
időtartam 4
létszám 8
korhatár 18
Dátum 2020. 08. 17. 17:30
12 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...