Macaron alapok
A cukrászat világában a francia stílus hódítani kezd Magyarországon is. Könnyed, csábító és frappáns ízvilágával egyre többeket rabul ejt, és mára már divattá váltak a francia sütemények. Ezek királynője a jól ismert, ám annál összetettebb macaron.
Sütése nem egyszerű, tele van titkokkal és trükkökkel.
Gyere el workshopunkra, és tanuld meg a macaronsütés csínját-bínját egy profitól!
Az alkalom két krémje az áfonya és sós mogyoró lesz.
A foglalkozáson megnézzük az alapokat, végigvesszük a hozzávalókat, majd közösen elkészítjük a macaronokat.
Korhatár 12 év
Az ár tartalmazza:
- kávé, tea, üdítő, rágcsálnivaló fogyasztás
- receptúra
- rengeteg macaron, amit hazavihetsz
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg, így kérlek, jelezd felénk részvételi szándékodat a kurzus előtt 2 nappal!
Kérlek, hogy a macaronok hazaviteléhez hozz magaddal dobozt!
Várunk szeretettel!
a kurzust vezeti | Hajdú Móni |
időtartam | 4 |
létszám | 8 |
korhatár | 12 |
Dátum | 2020. 01. 14. 17:00 |