A kovászolás a kenyérkészítés legősibb módja, melyet az ipari technológia fejlődése mára jelentősen háttérbe szorított. Napjainkban azonban egyre többen fognak bele a házi kenyérsütésbe. A kovásszal készített pékáru számos pozitív hatást gyakorol szervezetünkre. Nem tartalmaz adalékanyagot, élesztőt, magas a tápanyagtartalma és emellett könnyen emészthető.

Workshopunkon megismerkedhetsz a kovászolás alapjaival. Megtanulhatod elkészíteni a tökéletes kovászt és elsajátíthatod a kenyérsütés apró trükkjeit. A foglalkozáson szerzett tudásod a saját konyhádban is kamatoztathatod, miközben a finom házi készítésű péktermékekkel (és azok fantasztikus illatával) elbűvölheted családod és barátaid. A megszerzett ismeretek és az alapok birtokában otthon kialakíthatod saját sütési stílusod és technikád.

Tarts velünk kovászoló foglalkozásunkon, és ismerd meg a kenyérkészítés hagyományos művészetét! Garantáljuk, hogy erre a pár órára teljesen kikapcsolódsz, miközben olyan tudással gazdagodsz, mely egy életen át bármikor hasznodra válhat.

 Az ár tartalmazza:
- üdítő, kávé, rágcsálnivaló fogyasztás
- megsütött gyökérrudak elfogyasztása
- hazavihető gyökérrúd tészta az otthoni sütéshez
- kovász a további neveléshez

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél.
A kurzust 4 fő alatt nem tartjuk meg!

Várunk szeretettel!

időtartam 3 óra
létszám 7 fő
korhatár 12 év
Dátum 2019. 09. 14. 10:00
Dátum 2019. 09. 19. 17:00
Dátum 2019. 09. 25. 17:00
Dátum 2019. 10. 09. 17:00
Dátum 2019. 10. 19. 09:00
Dátum 2019. 10. 26. 10:00
Dátum 2019. 10. 31. 17:00
Dátum 2019. 11. 23. 09:00
Dátum 2019. 11. 06. 17:00
Dátum 2019. 12. 12. 17:00
Dátum 2019. 12. 18. 17:00
Dátum 2020. 01. 18. 09:00
Dátum 2020. 01. 20. 17:00
Dátum 2020. 01. 23. 17:00
Dátum 2020. 01. 27. 17:00
Dátum 2020. 02. 20. 17:00
Dátum 2020. 02. 15. 09:00
Dátum 2020. 02. 13. 17:00
Dátum 2020. 02. 29. 09:00
Dátum 2020. 03. 14. 09:00
Dátum 2020. 03. 18. 17:00
Dátum 2020. 06. 09. 17:00
9 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...